Izjave pacientov

caret-down caret-up caret-left caret-right

Skrb za zobe spada med moje prioritete. Dosledno in skrbno skrbim zanje, a včasih tudi to ni dovolj. A tudi takrat imam rešitev. To je dr. Nataša Jevnikar. Endodontka, ki me je sprejela po hudem zobobolu in mi samo v dveh obiskih pozdravila zob, od katerega sem se že poslavljala. Dr. Natašo odlikuje visoka profesionalnost, natančnost in prijazen odnos, ki me je povsem razorožil. Vesela sem, da mi je uspela ohraniti zob in zaupanje v vrhunsko storitev slovenskih strokovnjakov.

Alenka Kesar medijska osebnost

Zobobol je navadno šele začetek zgodbe, popotovanja do različnega cilja. Pri dr. Jevnikarjevi vedno vem, da je cilj vedno enak, pozdravljen zob. S svojim predanim delom, znanjem in izkušnjami, spretnimi rokami in vrhunsko opremo vedno poskrbi za optimalen izhod. Problem natančno predstavi in ponudi različne rešitve. Ima vestne strokovne sodelavce, ki delujejo usklajeno, timsko. Na osnovi lastnih izkušenj priporočam njene storitve.

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med. specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Dr. Nataša Jevnikar je po mojih izkušnjah odlična zobozdravnica. Vzame si čas za pacienta, natančno strokovno toda enostavno razloži, kaj je potrebno oz. kaj bo naredila na zobeh, dlesnih..., kako bo potekal postopek, v kakšnem časovnem zaporedju bo kaj storila in zakaj tako, kako lahko kot pacient sodelujem, da bo vse potekalo optimalno. Razlago posega podpre s slikami in skicami itn. Sam poseg na zobeh/dlesnih (zdravljenje in operacijo na dlesni) je pri meni opravila odlično, med posegom in potem nisem imela nobenih bolečin, nisem potrebovala protibolečinskih tablet itn. Pokazala (demonstrirala) mi je postopek za čiščenje zob z nitko in pd., vzela si je čas za razlago. Tako prijaznega in nebolečega posega na zobeh do sedaj nisem doživela pri nobenem zobozdravniku. Hvaležna sem ljudem, ki so mi priporočili dr. Jevnikarjevo in to v trenutku, ko sem bila pri drugem zobozdravniku (privatniku), s katerim nisem bila zadovoljna.

Dragica Motik profesorica

Pacientka dr. Nataše Jevnikar sem več kot 25 let. Je vrhunska strokovnjakinja in predana svojemu poklicu, zato ji res popolnima zaupam. Najbolj cenim, da vse odločitve sprejema skupaj s pacientom, vendar nikoli v nasprotju s poklicno etiko. Skupaj sva izbojevali kar nekaj po mojem mnenju izgubljenih »zobozdravstvenih« bitk. Med njimi so bili številni zahtevni posegi - npr. zdravljenje koreninskih kanalov – prav po zaslugi dr. Jevnikarjeve in njene strokovnosti ekstrakcija zob ni bila potrebna. Hvaležna sem ji, da dosledno in neizprosno vztraja, da je redno, temeljito in pravilno čiščenje zob najboljši ukrep za preprečevanje zobne gnilobe in obolenj obzobnih tkiv.

Mag. Nina Betetto vrhovna sodnica

Dr. Nataša Jevnikar ja natančna, točna, požrtvovalna in nadvse strokovna. Svojemu pacientu vse razloži v prijetnih in spodbudnih besedah, pred očmi ga ima ves čas in – kar je zelo pomembno – ne obljublja čudes. Dr. Jevnikarjeva preprečuje in zdravi, zobe »rešuje«, pacienta ne napeljuje k nepotrebnim posegom, ki načenjajo naravno ravnotežje in so po navadi dragi. Pacient, njegovo dobro počutje, stroka in naravno ravnotežje so maksima njenega poklicnega delovanja in etike.

Peter Frankl direktor Časnika Finance
Kot zobozdravnica že vrsto let sodelujem z dr. Jevnikar Natašo. Moja izkušnja je zelo dobra. Ga. doktor je odzivna, jasna v komunikaciji, maksimalno strokovna in povsem posvečena svojemu delu. Kadar napotim  pacienta do nje sem lahko popolnoma  mirna, ker vem, da bo oskrbljen tako kot je treba. Njena velika prednost je predvsem to, da s svojo odločnostjo, znanjem na vrhunskem nivoju in najmodernejšo opremo vztraja pri rešitvi vsakega zoba tako dolgo, dokler je vsaj najmanjša možnost za ugoden izid. Takšno oskrbo bi si želela za vsakega človeka, vedno in povsod.
Karmen Mozetič, dr. dent. med.

Ko sem sama pacientka in se vsedem na zobozdravniški stol, mi je najpomembneje, da svoji zobozdravnici Nataši lahko stoprocentno zaupam, da mi daje občutek, da je popolnoma suverena in strokovna in da vem, da ne bo odnehala, dokler ne bo maksimalno dobro opravila svojega dela. Celemu teamu hvala za dosedanji trud, prijaznost in moj urejen nasmeh.

Barbara Hrovatin, dr. dent. med. specialistka čeljustne in zobne ortopedije
error: Content is protected !!