Naročanje z napotnico

Naročanje z napotnico

Po uspešni zajezitvi epidemije COVID-19 v Sloveniji so tudi zobozdravniške ordinacije pripravljene na ponovno delovanje. Ker epidemija še ni končana, so za delovanje ordinacij predpisani nekateri dodatni ukrepi za zagotavljanje varnosti tako pacientov, kot zaposlenih. Naša zobozdravniška ordinacija upošteva strokovna priporočila za nadzor okužb s COVID-19, ki jih je izdal Razširjeni strokovni kolegij za zobozdravstvo in jih je potrdilo tudi Ministrstvo za zdravje.

Prvi pregled bomo od sedaj opravljali nekoliko drugače. Ob prejemu e- napotnice boste na naš elektronski naslov info@endodent.si poslali:

  1. številko e- napotnice oz potrdilo o izdaji e- napotnice
  2. telefonsko številko
  3. lokalni RTG posnetek zoba za endodontsko zdravljenje
  4. fotografije zoba zaradi katerega prihajate
    Navodila za fotografiranje

Po prejemu zahtevane dokumentacije vas bomo kontaktirali in v kolikor vpis v čakalno knjigo ne bo možen vas bomo povabili na pregled

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje.

Stiki na tej strani so namenjeni izključno naročanju z napotnico. Nenaročenih pacientov zaradi zagotavljanja nemotenega dela načeloma ne sprejemamo.

Na prvi pregled se naročite tako, da številko eNapotnice, številko zavarovane osebe in vaše osebne podatke pošljite po elektroski pošti na naslov info@endodent.si ali po pošti s pripisom »napotnica«. V kolikor ste se na prvi pregled prijavili preko portala eZdravje, nas v skladu z navodili na portalu, prosim obvestite tudi po elektronski pošti na naslov info@endodent.si, da ste se na prvi pregled prijavili preko portala eZdravje. Za točen termin prvega pregleda vas nato obvestimo po elektronski pošti.

Endodent, d. o. o.
Metelkova 15
SI-1000 Ljubljana

Telefon: 01 430 21 31
E-pošta: info@endodent.si

Ordinacijski čas:
Ponedeljek: 7.00 – 20.00
Torek: 7.30 – 14.00
Sreda: 7.30 – 14.00

error: Content is protected !!